Criterii de eligibilitate si De ce Credite Pentru Toți?

  1. Cetățean al Republicii Moldova cu act de identitate valabil
  2. Venit lunar stabil ce poate fi confirmat
  3. Istoric creditar pozitiv la Credite Pentru Toți
  4. Lipsa angajamentelor active cu istoric negativ la alte companii, constituie un avantaj
  1. Recalcul la dobândă la zi în caz de achitare anticipată totală sau parțială
  2. Program de fidelitate cu reduceri la dobândă
  3. Calcularea gradului de îndatorare și a capacității de plată
  4. Creditare responsabilă

Solicita credit repetat fara gaj in Moldova

In cazul in care aveti nevoie de a lua credit online repetat in Chisinau, apare intrebarea - e posibil sa-l obtineti, daca credit fara gaj repetat nu a fost inca rambursat? O.C.N. „Credit Pentru Toti” SRL ofera aceasta oportunitate tuturor clientilor sai in Republica Moldova, nu exista incalcari la indeplinirea obligatiunilor de catre o persoana fizica sau juridica care a solicitat deja imprumut si nu are intirzieri sau penalitati. Insa, pentru a evita o crestere a datoriilor, va recomandam sa incercati mai intii sa achitati credit de consum curent, iar apoi, daca este necesar, sa luati in considerare o solicitare repetata.

O.C.N. "Credite Pentru Toti" SRL este o organizatie de creditare, iar toate informatiile necesare le puteti afla de pe site-ul nostru, sau contactindu-ne la nr. de telefon (022) 22 30 30. Veti primi consultanta necesara si veti afla cum de a solicita credit fara gaj in Moldova, cum de a lua microcredit si cum sa-l calculati, si cum sa achitati credit. De asemenea, va vom ajuta sa determinati in mod obiectiv termenii unui microcredit repetat, sa intocmiti un program de rambursare a acestuia si sa aflati cum are loc emiterea unui credit repetat.

Dese cele mai dese ori, de a solicita credit fara gaj repetat, clientul incearca sa aleaga o suma de plata mai convenabila si cea mai mica rata a dobinzii. Insa uneori, din diverse motive, creditul anterior devine prea impovarator. In acest caz, procedura de refinantare a creditului curent poate servi drept motiv de baza pentru de a calcula microcredit repetat in Chisinau.

Refinantarea unui credit mai vechi inseamna rambursarea lui inainte de termen prin emiterea unui al doilea microcredit. Cel de-al doilea credit poate fi luat de la institutia financiara care a oferit creditul initial sau de la o alta organizatie ale carei conditii le considerati favorabile.

Schema este simpla: clientul ia un credit repetat, a carui suma este imediat transferata institutiei financiare care a emis credit fara gaj initial. Se ramburseaza datoria cu dobinda, iar vechile obligatiuni inceteaza sa mai functioneze. Acum clientul va avea o noua datorie, in termeni noi.