În calitate de client CPT poți aplica pentru suma maximă de 100 000 MDL la 60 luni

Criterii de elegibilitate:

  1. Cetățean al Republicii Moldova cu act de identitate valabil
  2. Venit lunar stabil ce poate fi confirmat
  3. Istoric creditar pozitiv la Credite Pentru Toți
  4. Lipsa unui istoric de credit negativ activ, cât și pasiv

De ce alegi Credite Pentru Toți?

  1. Program de fidelitate cu reduceri la dobândă
  2. Calcularea gradului de îndatorare și a capacității de plată
  3. Creditare responsabilă în condiții transparente

Exemplu Reprezentativ:

Pentru un credit în valoare de 10 000 MDL, pe o durată de 24 luni, cu condiția achitării în termen, DAE constituie 62,12%. Va fi necesar să achiți a câte 668 lei rata lunară, timp de 24 luni. Valoarea totală plătibilă constituie 16 032 MDL. Respectiv, 668 lei x 24 luni= 16 032 MDL.

Cum solicit un credit daca mai am credite active?

In cazul in care aveti nevoie de credit de consum si la moment mai aveti credite active, apare intrebarea - e posibil sa-l obtineti?

O.C.N. „Credit Pentru Toti” SRL ofera aceasta oportunitate tuturor clientilor sai daca Raportul Serviciului Datoriei la Venitul mediu lunar este sub 40% si daca nu exista incalcari la indeplinirea obligatiunilor pe creditele existente. Insa, pentru a evita o crestere a datoriilor, va recomandam sa incercati mai intii sa achitati creditele de consum active, dupa care sa aplicati repetat pentru un nou credit de consum.

O.C.N. "Credite Pentru Toti" SRL este o organizatie de creditare nebancara. Toate informatiile despre companie le puteti afla prin intermediul site-ul nostru, sau contactindu-ne la numarul de telefon (022) 22 30 30. Veti primi toate informatiile necesare si va vom ajuta sa determinati in mod obiectiv termenii unui credit de consum repetat sau paralel celor pe care le detineti, sa intocmiti un program de rambursare a acestuia.

Odata cu avansarea experientei in calitate de debitor, puteti analiza, compara si determina oferte mult mai convenabile la nivel de conditii, costuri si beneficii, in acest caz, la Credite Pentru Toti puteti beneficia de procedura de refinantare a creditelor active de la alte institutii, astfel va veti micsora Serviciul datoriei lunare pe credite si respectiv, micsora gradul de indatorare.

Refinantarea creditelor active presupune rambursarea lor inainte de termen prin cumularea tuturor sumelor active intr-un singur angajament financiar. Creditul de refinantare poate fi luat de la institutia financiara care a oferit creditul initial sau de la o alta organizatie ale carei conditii le considerati mai favorabile.

Procedura este destul de simpla: clientul ia un credit de refinantare, a carui suma este imediat repartizata si transferata catre institutiile financiare la care clientul are credite active. Se ramburseaza datoria cu recalcul la dobanda, iar obigatiunile devin stinse. Respectiv clientul va avea o nou contract de credit, cu termen, rata lunara si conditii noi.

 

 

INFORMAȚIE PENTRU CONSUMATORI DE SERVICII FINANCIARE:

Autoritatea abilitată cu funcții de protecție a drepturilor consumatorilor de servicii financiare: Comisia Națională a Pieței Financiare (CNPF).

•Adresa: mun Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77
•Telefonul de contact: 022-85-95-95
Tariful către acest număr de apel va fi considerat apel cu tarif normal conform rețelei și tipului de abonament al inițiatorului.
•Adresă web: www.cnpf.md
•E-mail: office@cnpf.md

Reclamațiile pot fi depuse: prin e-mail (cu respectarea reglementărilor cu privire la forma electronică - cu aplicarea semnăturii electronice) sau prin intermediul oficiilor poștale: la sediul CNPF, în cutia poștală amplasată la intrare în sediul instituției (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77).