Criterii de eligibilitate si De ce Credite Pentru Toți?

 1. Cetățean al Republicii Moldova cu act de identitate valabil
 2. Vârsta minimă 20 ani împliniți
 3. Venit lunar stabil ce poate fi confirmat
 4. Lipsa angajamentelor active cu istoric negativ constituie un avantaj
 1. Recalcul la dobândă la zi în caz de achitare anticipată totală sau parțială
 2. Program de fidelitate cu reduceri la dobândă
 3. Calcularea gradului de îndatorare și a capacității de plată
 4. Creditare responsabilă

Solicita primul microcredit in Moldova - fara istorie de credit

In viata exista diferite situatii care ii imping pe cetateni pentru a ia primul credit online in Chisinau, insa cel mai important lucru este posibilitatea de rambursare a acestui credit. Multi cetateni vin cu un sir de intrebari, atunci cind vine vorba de a contracta primul lor credit. Alegerea unui credit sau a unui imprumut depinde pe ce veti cheltui banii si de cit timp aveti nevoie. In dependenta de acesti factori, se calculeaza si se selecteaza conditiile de creditare care vi se potrivesc, perioada de rambursare a creditului depinde de suma de care aveti nevoie si de cit puteti plati lunar. Toti acesti parametri determina selectarea unui anumit tip de credit.

O.C.N. "Credite Pentru Toti" SRL este o organizatie de creditare, iar contactindu-ne, puteti obtine toate informatiile si sfaturile necesare, atit pe site-ul nostru, cit si sunindu-ne sau vizitind biroul nostru. La noi veti afla cum de a solicita primul credit de consum, calcula primul micro Moldova, sa determinati suma primului credit fara istorie creditara. De asemenea, va vom ajuta sa alegeti conditiile cele mai favorabile pentru primul microcredit si rambursarea acestuia, sa aflati cum se emite primul credit.

Iata citeva sfaturi pentru cei care s-au decis de a solicita primul credit fara gaj in Chisinau:

 • Stabiliti mai intii scopul, suma si termenii imprumutului.
 • Ginditi-va daca puteti confirma veniturile, oferiti garantii sau atrageti un garant, daca este necesar.
 • Explorati mai multe optiuni si alegeti cea mai buna oferta pentru Dvs.
 • Nu uitati sa aflati costul integral al creditului sau imprumutului cu toate dobinzile si platile si cum sa achitati credit.
 • Incercati sa va asigurati ca platile pentru toate creditele si imprumuturile nu depasesc 30% din venitul dvs. lunar. In caz contrar, exista riscul de a nu face fata poverii creditului si de a ajunge intr-o gaura de datorii.
 • Cititi cu atentie documentele de credit inainte de a le semna.

Inainte de a contacta o institutie financiara, asigurati-va ca aceasta functioneaza legal. Creditele oferite pentru citeva saptamini sau luni sunt de obicei rambursate intr-o singura suma la sfirsitul duratei contractului. Creditele si imprumuturile pe durata mai lunga, implica de obicei plati lunare.