Cum achit?

La sediul O.C.N. Credite Pentru Toți SRL poți achita cu 0.00% comision.

Pentru comoditatea ta, poți efectua achitarea și la distanță, prin intermediul partenerilor de plată, care pot percepe comision. Comisionul este perceput în favoarea intermediarului de plată și constituie prețul pentru prestarea serviciului de intermediere a plății.

Filialele OTP Bank SA

Ai nevoie de buletin de identitate, este necesar să cunoști numărul Contractului de credit și suma ratei lunare spre achitare. Atenție! Se va percepe comision de 2.00% suplimentar sumei pe care intenționezi să o achiți.
*Îți recomandăm să consulți tarifele băncii pentru a indentifica specificații suplimentare.

Terminalele de plată

  1. Ai nevoie de numărul Contractului de credit și suma ratei lunare spre achitare
  2. Ne găsești în Servicii Financiare (Nebancare)
  3. Selectezi compania Credite Pentru Toți
  4. Introduci numărul contractului
  5. Achiți suma necesară și păstrezi cecul până când noi îți confirmăm plata.

Atenție! Se va percepe comision de 2.00% suplimentar sumei pe care intenționezi să o achiți.

Oficii Poștale

Ai nevoie de buletin de identitate, este necesar să cunoști numărul Contractului de credit și suma ratei lunare spre achitare. Atenție! Se va percepe comision în valoare de 6.00 MDL suplimentar sumei pe care intenționezi să o achiți.

Achitare online

Poți achita direct de pe site, tastând butonul Achită. Vei fi redirecționat către platforma Oplata, unde va fi necesar să urmezi pașii pentru finisarea plății. Pentru achitare ai nevoie de un card bancar.

* Dacă intenționezi să achiți cu recalcul la dobândă, sau ai de achitat o sumă diferită de rata lunară indicată în contract, apelează-ne pentru detalii!

cpt.md

 

Metode de achitare disponibile:

Plata pentru credit sau achitare creditului online in Chisinau poate fi efectuata in mai multe modalitati, si anume:

 • In orice sucursala OTP Bank de pe intreg teritoriul tarii, puteti efectua atit plata lunara cit si achitarea integrala a creditului, cu prezentarea actului de identitate, si prezentarea informatiei cu privire la numarul contractului de credit si sumei platii lunare pe credit. Atentie! este important sa indicati date corecte, ne puteti apela pentru a concretiza informatii cu referire la creditul Dvs de la Credite Pentru Toti.
 • Achitarea creditului poate fi efectuata si prin terminal este o modalitate foarte convenabila, deoarece disponibilitatea acestor dispozitive de plata va permite sa o efectuati aproape de casa, de exemplu, la orice supermarket si in orice perioada a zilei. Ne gasiti in sectiunea Servicii Financiare Nebancare, selectati Credite Pentru Toti, introduceti numarul contractului si achitati suma necesara, pastrind chitanta, panacand veti primi un SMS la numarul de contact cu confirmarea achitarii.
 • Achitarea lunara pe credit de consum sau achitare imprumutului integral este posibila si prin intermediul tuturor Oficiilor Posta Moldovei, la prezentarea buletinului de identitate, a numarul de contract si a sumei platii lunare.
 • Este posibila si achitarea online, o modalitate convenabila, rapida si care nu implica nici un efort suplimentar. Pe site, in partea de jos a paginilor gasiti butonul Achita online, faceti clic pe buton si veti fi redirectionat catre platforma Oplata, va trebui sa urmati inca cativa pasi pentru a finaliza plata.