Cum achit?

cpt.md

Filialele băncilor Victoriabank și Mobiasbancă- 0.00% comision

Ai nevoie de buletin de identitate, este necesar să cunoști numărul Contractului de credit și suma ratei lunare spre achitare.

Terminalele de plată- 0.00% comision

  1. Ai nevoie de numărul Contractului de credit și suma ratei lunare spre achitare
  2. Ne găsești în Servicii Financiare (Nebancare)
  3. Selectezi compania Credite Pentru Toți
  4. Introduci numărul contractului
  5. Achiți suma necesară și păstrezi cecul până când noi îți confirmăm plata.

Oficii Poștale- 0.00% comision

Ai nevoie de buletin de identitate, este necesar să cunoști numărul Contractului de credit și suma ratei lunare spre achitare.

Achitare online- 1.50% comision

Poți achita direct de pe site, tastând butonul Achită. Vei fi redirecționat către platforma Oplata, unde va fi necesar să urmezi pașii pentru finisarea plății. Pentru achitare ai nevoie de un card bancar.

* Dacă intenționezi să achiți cu recalcul la dobândă, sau ai de achitat o sumă diferită de rata lunară indicată în contract, apelează-ne pentru detalii!

 

Metode de achitare a creditelor in Moldova de la CPT

Plata pentru credit sau achitare creditului online in Chisinau poate fi efectuata in mai multe modalitati, si anume:

  • In orice sucursala a bancilor Victoriabank si Mobiasbanca in Moldova puteti efectua atit plata lunara cit si achitare creditului prin banca cu comision zero, la prezentarea actului de identitate, a informatiei cu privire la numarul contractului de credit si sumei platii lunare a creditului. Achitarea microcreditului in Moldova fi efectuata cu cardul sau in numerar.
  • Achitarea creditului prin terminal este o modalitate foarte convenabila, deoarece disponibilitatea acestor dispozitive de plata va permite sa o efectuati aproape de casa, de exemplu, la orice supermarket si in orice perioada a zilei. Ne gasiti in sectiunea Servicii Financiare, selectati Credite Pentru Toti, introduceti numarul contractului si achitati suma necesara, pastrind chitanta, in timp ce noi va vom confirma plata.
  • Achitarea lunara de credit de consum sau achitare imprumutului prin posta in Chisinau, la prezentarea buletinului de identitate, a numarul de contract si a sumei platii lunare a creditului. Va reamintim ca plata sau rambursarea nu prevede comision.
  • Achitare de credit fara gaj online este, de asemenea, o modalitate convenabila si eficienta de a achita imprumut fara a iesi din casa sau din birou. Insa, in acest caz, comisionul va fi de 1,5%! Pe site, faceti clic pe butonul Platiti (Achitati). Pe platforma Oplata, va trebui sa urmati pasii propusi pentru a finaliza plata.