Despre companie

Suntem o echipă tânără, ambițioasă și, nu în ultimul rând, unită, avem valori de care ne ghidăm și pe care le respectăm atât în relația cu clientul, cât și în relațiile pe intern.

Misiunea noastră…

Ajutăm clienții care au nevoie de suport financiar, prestând servicii de creditare responsabilă și oferind soluții eficiente, personalizate și potrivite fiecărui client în parte.

Reguli de aur la CPT

 • Alegem să tratăm clientul ca prieten
 • Suntem dispuși să propunem soluții unice pentru fiecare client în parte
 • Ne interesează problema clientului, ba mai mult, găsim și metode de remediere
 • Ținem cont de gradul de îndatorare și de cheltuielile de rutină, astfel încât să credităm responsabil
 • Suntem mereu la îndemâna celor care au nevoie
Valori: Beneficii:
 • Transparență și flexibilitate
 • Stimă și respect reciproc
 • Organizare, operativitate și profesionalism
 • Creditare responsabilă
 • Recalcul la dobândă la zi
 • Rambursare anticipată fără comision

 

Credit de consum in Moldova de la CPT

In viata de zi cu zi, tot mai multi cetateni se confrunta cu nevoia de a solicita asistenta financiara, apelind la serviciile unor organizatii de credit si microcredit in Republica Moldova.

Reiesind din situatia socio-economica si tinind cont de bunastarea generala si de nevoile cetatenilor pentru a obtine o finantare suplimentara, O.C.N. „Credit Pentru Toti” SRL, pe parcursul multor ani, ofera servicii de creditare – credit de consum in Chisinau.

Echipa noastra formeaza o organizatie de microfinansare cu o abordare responsabila si profesionista fata de fiecare client potential. Suportul informational sub forma de consultatii profesionale, calculul individual al gradului de indatorare si conditiile favorabile pentru obtinerea unui credit de consum permite clientilor nostri sa mentina un istoric de credit pozitiv si sa evite acumularea datoriilor.

Fara eforturi deosebite, puteti utiliza cu usurinta calculatorul de credit online pe care-l gasiti pe site-ul nostru, prin intermediul caruia veti lua cunostinta cu rata anuala a dobinzii, plata lunara, cu comisioanele, programul de rambursare si cum sa achitati credit, iar apoi veti lua o decizie privind cerere, de a solicita credit online in Moldova. Cerere dvs. va fi analizata in cel mai scurt timp de catre specialistii companiei noastre.

Iar daca sunteti clientul nostru fidel, avind in vedere relatia de incredere deja stabilita, suntem gata sa va oferim de a calcula si ia credit fara gaj in Chisinau pe o perioada mai lunga si intr-un volum mai mare!

O.C.N. „Credit Pentru Toti” SRL este o organizatie de finansare pentru toti cetatenii tarii, iar rolul nostru este de a ajuta orice solicitant de credit sa-l obtina in cel mai scurt timp si fara gaj. Doar cu un act de identitate si solicitind microcredit.

 

Fii clientul nostru – fii parte a familiei CPT!