Despre companie

Suntem o echipă tânără, ambițioasă și, nu în ultimul rând, unită, avem valori de care ne ghidăm și pe care le respectăm atât în relația cu clientul, cât și în relațiile pe intern.

Ne propunem să creștem cultura financiară a clienților noștri, promovând angajamentul conștiincios în procedură de creditare. Garantăm calcularea gradului de îndatorare și identificarea capacității de plată a clientului, pentru a ne convinge că fiecare client contractat la Credite Pentru Toți va menține un istoric creditar pozitiv.

Misiunea noastră...

Ajutăm clienții care au nevoie de suport financiar, prestând servicii de creditare responsabilă și oferind soluții eficiente, personalizate și potrivite fiecărui client în parte.

Abordarea noastră:

  • Alegem să tratăm clientul cau respect și după principiul de la egal la egal
  • Suntem dispuși să propunem soluții unice pentru fiecare client în parte
  • Ne interesează problema clientului și depunem efort pentru a identifica soluția potrivită
  • Ținem cont de gradul de îndatorare și de cheltuielile de rutină, astfel încât să credităm responsabil
Valori: Beneficii:
  • Transparență și flexibilitate
  • Stimă și respect reciproc
  • Organizare, operativitate și profesionalism
  • Creditare responsabilă
  • Recalcul la dobândă lunar
  • Rambursare anticipată fără comision

 

Credit de consum la Credite Pentru Toti

In viata de zi cu zi, tot mai multi cetateni se confrunta cu nevoia de a solicita suport financiar sub forma unui credit de consum, apeland la serviciile organizatiilor de creditare din Republica Moldova. Fiecare client este in drept sa aleaga compania cu care colaboreaza, optand pentru criteriile si beneficiile care il determina sa faca diferenta.

Reiesind din situatia socio-economica si tinind cont de bunastarea generala si de nevoile cetatenilor pentru a obtine o finantare suplimentara, O.C.N. „Credit Pentru Toti” SRL, pe parcursul multor ani, ofera servicii de creditare sub forma de credite de consum, pe intreg teritoriul tarii.

Echipa noastra formeaza o organizatie de creditare nebancara cu o abordare responsabila si profesionista fata de fiecare client potential. Suportul informational sub forma de consultatii profesionale, calculul individual al gradului de indatorare si conditiile favorabile pentru obtinerea unui credit de consum permite clientilor nostri sa mentina un istoric de credit pozitiv si sa evite acumularea datoriilor.

Fara eforturi deosebite, puteti utiliza cu usurinta calculatorul de credit online pe care-l gasiti pe site-ul nostru, prin intermediul caruia veti lua cunostinta cu componentele costului, DAE, plata lunara, prezența sau lipsa comisioanelor, graficul de rambursare si informatia precontractuala care dezvaluie toate informatiile cu privire la creditul de consum. Astfel veti putea lua o decizie rationala privind aplicarea la un credit de consum de la Credite Pentru Toti. Cererea dvs. va fi analizata in cel mai scurt timp de catre specialistii companiei noastre si veti primi un raspuns in timp util.

Iar daca sunteti clientul nostru fidel, avand in vedere relatia de incredere deja stabilita, suntem gata sa va propunem oferte de creditare cu sume mai mari si reduceri la dobanda.

O.C.N. „Credit Pentru Toti” SRL este o organizatie de creditare care va analiza potentialul de creditare a fiecarui client in parte, iar rolul nostru este de a ajuta orice solicitant de credit in conditiile normelor si Regulamentelor in vigoare. 

 

Fii clientul nostru – fii parte a Credite Pentru Toți!