FAQ

Dacă ești cetățean rezident al Republicii Moldova, ai cel puțin 20 ani împliniți, ești angajat în câmpul muncii sau ai venituri lunare stabile, atunci poți beneficia de un credit la CPT, din acte ai nevoie doar de buletin de identitate.

Pentru a depune o cerere de credit este necesar buletinul de identitate valabil. La fel, după caz, pot fi solicitate careva documente ce confirmă veniturile lunare, pentru a ne asigura de capacitatea ta de plată.

Da! Îți putem oferi soluții unice, chiar dacă activezi neoficial, te putem ajuta dacă venitul tău este lunar și stabil.

Pentru a spori şansele de aprobare a unui credit, este necesar ca informaţiile oferite să fie complete, reale și exacte. La fel, influențează pozitiv și istoria creditară privind angajamentele curente sau anterioare rambursate până la scadență sau în termen.

Rata dobânzii variază în dependență de termen şi de sumă, cu recalcul lunar în caz de achitări anticipate totale sau parțiale. Accesează calculatorul de credit pentru un calcul exact.

CPT încurajează achitarea anticipată a creditului, dacă ai posibilitatea să achiți mai mult poți efectua achitare anticipată totală sau parțială cu recalcul la dobândă lunar, astfel poți economisi din procent.

CPT oferă clienților săi posibilitatea de a refinanța creditele active de la alte instituții financiare prin intermediul unui credit care ar cumula toate obligațiunile financiare active. Această oprtunitate este potrivită pentru clienții care tind să se responsabilizeze în procesul de creditare și care urmăresc scopul de a-și micșora gradul de îndatorare.

În oficiul CPT, la orice filială OTP Bank, la oficii poștale, la orice terminal de plată și online prin intermediul platformei oplata.md