Test de apreciere a stabilității financiare

APRECIAZĂ ÎN 3 MINUTE STABILITATEA TA FINANCIARĂ – E IMPORTANT! 

Care este raportul dintre venitul tău lunar și cheltuieli? Cât de ușor și corect administrezi resursele financiare curente? Ce spun cei apropiați despre tine când vine vorba de bani? – Prea darnic? Cam avar? Cel care iubește luxul? Omul care știe cât costă fiecare produs și serviciu sau care nu lasă bacșiș?…

Poate că nu te-ai gândit să te analizezi din acest punct de vedere sau să modelezi atitudinea ta față de venitul pe care-l ai și felul în care acesta este distribuit pentru satisfacerea necesităților și a dorințelor proprii. Află că este o estimare foarte importantă pentru un comportament financiar echilibrat, utilă în orice context al vieții, cu precădere când intenționezi să îți asumi responsabilitatea unui credit online.

Credite Pentru Toți îți propune un TEST rapid și eficient, prin care vei putea estima stabilitatea ta financiară. Îți ia 3 minute. Nu este necesar să ne împărtășești rezultatele. Nu facem un sondaj, ci contribuim la autocunoașterea ta. Și pentru că îți asigurăm confidențialitate maximă, răspunsurile luând viață în mintea ta și rămânând acolo, te îndemnăm să fii sincer.

Așadar… cu obiectivitatea pe „on”, începe TESTUL:

 1. Planifici lunar bugetul familiei?
  DA       NU
  2. Ești pregătit pentru situații financiare excepționale?
  DA       NU
  3. Reușești lunar să achiți facturile fără a te gândi de unde să faci rost de bani?
  DA       NU
  4. Știi să-ți organizezi cheltuielile lunare după priorități?
  DA       NU
  5. Ai bani „strânși la ciorap” pentru „zile negre”?
  DA       NU
  6. Ești mulțumit de starea ta financiară?
  DA       NU

Acum, că ai parcurs șirul de întrebări, să aflăm rezultatul:

Dacă răspunsul la toate întrebările a fost DA, bravo, ești stabil din punct de vedere financiar și nu ai nimic altceva de făcut decât să păstrezi același comportament și atitudine, fără a scăpa situația de sub control!

Dacă ai peste patru răspunsuri de NU, ar fi binevenit să atragi mai multă atenție la acest aspect al vieții tale și să faci astfel încât, peste o perioadă de timp, revenind la testul respectiv, să ai negații în scădere.

Dacă printre DA, s-au strecurat 1 sau 2 de NU la pozițiile ce țin de cheltuieli, răspunsul devenind variabil dintr-o perioadă în alta, nu ar trebui să îți faci griji, uneori cheltuielile întrec veniturile și pentru asta suntem noi, cei de la Credite Pentru Toți, cu soluții gata pregătite și mereu la îndemână!

Puteti lua credit de consum, un credit fara gaj sau un microcredit si, de asemenea, sa aflati cum functioneaza achitare creditului!

EȘTI MAI LINIȘTIT ATUNCI CÂND AI O STABILITATE FINANCIARĂ, ÎNCEARCĂ SĂ TE ORGANIZEZI ȘI TE VEI CONVINGE!