În ce situații poți conta pe noi?

Cu ce scop ai solicitat ultima dată un credit online și cât timp ți-a luat să decizi să o faci?

Suntem mai mult decât siguri că apelezi la creditare doar în cazuri extreme, atunci când ai verificat toate posibilitățile din afara creditării. E cumva un principiu format în noi de părinții noștri care ne-au învățat să nu luăm cu împrumut, e mai bine să ne limităm în toate sau să agonisim. Și atunci, îți dorești ani la rând un frigider nou și aștepți momentul în care vei aduna toată suma din mici economii. Amâni vacanța visurilor tale, renunți la un curs de perfecționare care îți poate aduce multe beneficii ulterioare, amâni și vizitele la medic până la următorul salariu sau spui un „nu” stingher celor mai buni prieteni care te invită la nunta lor… și o faci din simplul motiv că nu-ți ajung bani.

De fapt, soluția este foarte simplă și rapidă, poți lua credit de consum și pentru cheltuieli de rutină, și pentru situații neprevăzute, iar, ulterior, prin disciplină financiară, rambursezi împrumutul, fără a simți povară. (Despre disciplina în relația cu creditorul am povestit nu o dată și a devenit deja un aspect înțeles de la sine.) Important este să menții balanța între valoarea ratei lunare de pe urma împrumutului și posibilitatea ta de achitare.

Sau poate că faci parte din cealaltă categorie de beneficiari – familiarizați cu procesele de creditare și care apelează ușor la această soluție. Chiar dacă e așa, acest articol îți poate fi util, pentru că ne-am propus să enumerăm situațiile în care Credite pentru Toți îți poate fi de ajutor și, ulterior, să-ți demonstrăm că ai parte de o abordare transparentă și de servicii în beneficiul tău.

Ai avut vreodată dubii într-o anumită situație că poți să obții credit fara gaj pentru soluționarea dificultăților financiare?

Se prea poate că da. Dacă este una dintre situațiile enumerate mai jos, te îndemnăm ca data viitoare să nu eziți și să saluți consultanții CPT.

1. Urgențe medicale, tratamente sau investigații de rutină
Sănătatea trebuie să fie prioritatea nr. 1 a fiecăruia din noi și uneori amânările unor investigații și tratamente pot duce spre agravări. De aceea toate trebuiesc întreprinse la timpul lor și, când cauza tărăgănării sunt banii, soluția poate veni din partea CPT.

2. Studii superioare, cursuri și calificări
E cazul în care investești în propria persoană și profesionalism pentru a crește ulterior abilitățile proprii, dar și profitabilitatea. Așadar, e o investiție rambursabilă, pe care o poți face inclusiv cu ajutorul CPT.

3. Evenimente importante (nunți, cumătrii, zile de naștere)
Ați putea spune că este o cheltuială de care ne putem lipsi ușor și că nu e motiv de creditare si nu este nevoie de microcredit. O fi așa, doar că sunt și emoții frumoase de care e păcat să ne lipsim atât de ușor. Mai bine să trăiești bucuria unui eveniment, oferind fericire celor dragi, decât să renunți cu gândul la incapacitatea financiară, nu? CPT te susține.

4. Amenjarea locuinței, reparații și mobilier nou
Când vine vorba de amenajarea locuinței sau reparație, sau mobilare ai putea să întinzi procesele pentru luni și ani la rând, investind treptat, pe măsura agonisirii. Dar, în același timp, îți creezi multe dificultăți în procesele de rutină și disconfort, și haos. Cum e să obții banii, să faci lucrările rapid și să te bucuri de noua ambianță, rambursând ulterior, treptat, împrumutul? Credem că mult mai plăcut.

5. Orice alte situații de force-major și cheltuieli personale neprevăzute
E plusul microfinanțării – nu e necesar să aduci probe și argumente cu privire la destinația de utilizare a banilor, îi poți obține pentru absolut orice situație din viața ta, iar operativitatea de care dăm dovadă este perfectă pentru cheltuielile pe care trebuie să le suporți în situații neprevăzute.

Suntem un fel de Ambulanță financiară pentru beneficiarii noștri. Și fiți siguri, tratamentul este de cea mai bună calitate.

Credite Pentru Toți te creditează la orice necesitate personală apărută urgent, nu ezita să ne adresezi o întrebare dacă ai careva dificultăți și nu ești sigur dacă vei putea beneficia de un împrumut si cum se face achitare creditului, noi îți oferim toate detaliile și găsim răspuns la orice întrebare care te frământă.

Scrie-ne, suntem la dispoziția ta!