În calitate de client nou poți aplica pentru suma maximă de 50 000 MDL la 60 luni

Criterii de eligibilitate:

 1. Cetățean al Republicii Moldova cu act de identitate valabil
 2. Vârsta cuprinsă între 25 și 55 ani
 3. Venit lunar oficial confirmat
 4. Lipsa uni istoric de credit negativ activ, cât și pasiv

De ce alegi Credite Pentru Toți?

 1. Program de fidelitate cu reduceri la dobândă
 2. Calcularea gradului de îndatorare și a capacității de plată
 3. Creditare responsabilă în condiții transparente

Exemplu Reprezentativ:

Pentru un credit în valoare de 10 000 MDL, pe o durată de 24 luni, cu condiția achitării în termen, DAE constituie 62,12%. Va fi necesar să achiți a câte 668 lei rata lunară, timp de 24 luni. Valoarea totală plătibilă constituie 16 032 MDL. Respectiv, 668 lei x 24 luni= 16 032 MDL.

Solicita primul tau credit de consum - fara istorie de credit

In viata se pot intampla diferite situatii care cetatenii ajung la ideea de a aplica la credit online in Chisinau, insa este foarte important sa se analizeze din start posibilitatea de rambursare a acestui credit in termen. Multi cetateni vin cu un sir de intrebari, atunci cind vine vorba de a contracta primul lor credit. Alegerea unui credit sau a unui imprumut depinde si de scopul cu care va propuneti sa cheltuiti banii si de perioada de timp de care aveti nevoie pentru a rambursa suma. In dependenta de acesti factori, se calculeaza si se selecteaza conditiile de creditare care vi se potrivesc, perioada de rambursare a creditului depinde de suma de care aveti nevoie si de capacitatea de plata lunara. Toti acesti parametri determina selectarea unui anumit tip de credit.

O.C.N. "Credite Pentru Toti" SRL este o organizatie de creditare nebancara, contactindu-ne, puteti obtine toate informatiile precontractuale cu referire la credit de consum si recomandarile necesare, atat pe site-ul nostru, cit si apelandu-ne sau vizitind oficiul nostru fizic la adresa strada Vasile Alecsandri 66 din Chisinau, Republica Moldova. La noi veti afla cum sa solicitati primul credit de consum, ce acte sunt necesare pentru a depune cererea de credit, la ce aspecte trebuie sa fiti atenti atunci cand solicitati credit, avand in vedere ca nu aveti istoric creditar. De asemenea, va vom ajuta sa alegeti conditii favorabile pentru primul credit de consum si rambursarea acestuia.

Iata citeva sfaturi pentru cei care s-au decis de a solicita primul credit fara gaj in Chisinau:

 • Stabiliti ferm scopul, suma si termenul imprumutului.
 • Ginditi-va daca puteti confirma veniturile.
 • Explorati mai multe optiuni si alegeti cea mai buna oferta pentru Dvs.
 • Nu uitati sa aflati costul integral al creditului sau imprumutului cu toate dobinzile si platile si cum sa achitati creditul.
 • Incercati sa va asigurati ca platile pentru toate creditele si imprumuturile nu depasesc 40% din venitul dvs. lunar. In caz contrar, exista riscul de a nu face fata platilor lunare.
 • Cititi cu atentie documentele de credit inainte de a le semna.

Inainte de a contacta o institutie financiara, asigurati-va ca aceasta functioneaza legal. Creditele oferite pentru citeva saptamini sau luni sunt de obicei rambursate intr-o singura suma la sfirsitul duratei contractului. Creditele si imprumuturile pe durata mai lunga, implica de obicei plati lunare.

 

 

INFORMAȚIE PENTRU CONSUMATORI DE SERVICII FINANCIARE:

Autoritatea abilitată cu funcții de protecție a drepturilor consumatorilor de servicii financiare: Comisia Națională a Pieței Financiare (CNPF).

•Adresa: mun Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77
•Telefonul de contact: 022-85-95-95
Tariful către acest număr de apel va fi considerat apel cu tarif normal conform rețelei și tipului de abonament al inițiatorului.
•Adresă web: www.cnpf.md
•E-mail: office@cnpf.md

Reclamațiile pot fi depuse: prin e-mail (cu respectarea reglementărilor cu privire la forma electronică - cu aplicarea semnăturii electronice) sau prin intermediul oficiilor poștale: la sediul CNPF, în cutia poștală amplasată la intrare în sediul instituției (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77).