(022) 22-30-30(060) 21 00 44
Acasă / Noutăți / Credite Pentru Toti: 5 ani ...

Noutăți

March 11, 2015

Credite Pentru Toti: 5 ani de experiență, ambiții și succes

Acum 5 ani, a fost fondată și s-a maturizat Organizația de Microfinanțare Credite pentru Toți, cu management local și cu o echipă de tineri specialiști, care lucrează cu responsabilitate maximă pentru atingerea celor mai ambițioase obiective, aici în Republica Moldova.

Filosofia ce ghidează pînă la moment succesele companiei este bazată pe o simplă formulă, atît în a aduce o cultură financiară cît și a susține pe toți cei ce au nevoie de servicile noastre într-un mod rapid, simplu și cu numeroase avantaje comerciale.

Încă de la început, compania noastră și-a propus să devină un etalon al standardelor de calitate în domeniul finaniciar pe piața Republicii Moldova. Acest factor este printre cele mai importante motive care îi fac pe clienții noștri să revină.

Clienții care pășesc pragul Companiei, vin din diferite sfere de activitate, cum ar fi oameni de afaceri, artisti, angajați ai sectorului public și privat, studenți și pensionari. Satisfacția și încrederea lor, în mod direct, a pus baza suceselor actuale, lucru pentru care le suntem recunoscători.

A construi relații excelente cu clienții este un deziderat al oricărei companii. De aceea, surprindem în mod plăcut și frecvent clienții noștri, răsplătind loialitatea lor prin surprize și cadouri. De asemenea, nu uităm să aducem un zîmbet și pe chipul celor mai triști ca noi, organizînd campanii de binefacere pentru copiii de la orfelinatul din Strășeni, Casa copilului “Preafericitul Iosif” și Centrul de intervenții precoce “Voinicel”, Chișinău.

Ajungînd la cea de a 5-a aniversare, toată echipa Companiei mulțumește clienților săi pentru încrederea acordată și pentru faptul că sunt alături de noi.

Noutati recente
April 07, 2021 Top 5 atitudini greșite în creditare Împrumutul este o punte pe care nu toți pot să-și mențină echilibrul…... Vezi mai mult
April 07, 2021 Test de apreciere a stabilității financiare APRECIAZĂ ÎN 3 MINUTE STABILITATEA TA FINANCIARĂ – E IMPORTANT! ... Vezi mai mult
April 07, 2021 În ce situații poți conta pe noi? Cu ce scop ai solicitat ultima dată un credit și cât timp ți-a luat s... Vezi mai mult
April 21, 2015 Vino să faci parte din echipa noastră! Suntem în căutarea unui coleg/colege care va ocupa post... Vezi mai mult
June 10, 2014 Bonusuri si reduceri Stimaţi clienţi, OM “Credite pentru Toţi” depune t... Vezi mai mult
gtgbgh.png

O.C.N. CREDITE PENTRU TOȚI SRL. TOATE DREPTURILE REZERVATE. 2021. ODCP 0000088.