Achiți mai repede- plătești mai puțin!

Achiți mai repede, plătești mai puțin!

Atunci când soliciți un credit și ești informat în detaliu, cunoști neapărat valoarea dobânzii lunare pe care urmează să o achiți, știi de asemenea dacă DAE (dobânda anuală efectivă) este fixă sau variabilă, îți estimezi capacitatea de plată și îți asumi rambursarea ratelor.

Dar, sunt deseori situații în care ai putea agonisi o sumă mai mare de bani pentru o anumită perioadă și-ți permiți să achiți în avans ratele sau chiar împrumutul integral. Este posibil să o faci? Desigur. Ce se întâmplă atunci cu dobânda presupusă pentru creditul CPT? Dispare.

Întotdeauna ținem să repetăm clienților noștri că achită doar pentru perioada în care au utilizat banii, indiferent dacă este vorba de 1 zi, 15 sau 30 de zile. Scopul nostru este de a fi utili beneficiarilor noștri și de a fi onești – și atunci, dacă ai nevoie de noi pentru a soluționa astăzi o problemă și a rambursa mâine banii, de ce să solicităm o plată lunară?! Sau dacă muncești dublu ca să agonisești, de ce să nu permitem achitarea împrumutului oricând îți dorești?! Ne asumăm o asemenea relație cu clienții noștri ca parte din viziunea CPT.

Sfatul pe care-l oferim prin acest articol este unul: Poți economisi sume considerabile din dobândă, dacă ai posibilitatea să achiți mai repede.

Care sunt avantajele recalculului la dobândă?

  1. Achiți mai puțin din dobândă și mai mult din sold.
  2. Reduci din termenul creditului, deoarece poți achita mai multe rate concomitent.
  3. Poți face achitările oricând, fără a păstra distanța de 30 zile între achitări.

Oricând ai o sumă de bani la dispoziție și vrei să achiți din datorii, poți să faci achitare anticipată cu recalcul la dobândă la CPT, nu este obligatoriu să achiți toată suma pentru a închide creditul, achiți cât poți și reduci din numărul de rate rămase. Simplu, rapid și, nu în ultimul rând, ­­sută la sută transparent.

E de necrezut? Te invităm să testezi. Cu siguranță creditarea nu te va mai îngrijora și va deveni o posibilitate comodă, avantajoasă și plăcută.